joi, 10 iulie 2014

Despre Mine

Asa cum am promis pe data de 10 iulie 2014 am pornit blogul meu care sper sa te incante, sa te faca sa il accesezi in fiecare zi, sa imi dai un like ( butonul like il gasesti in partea dreapta ) sa comentezi articolele mele viitoare, sa faci propuneri privind articolele, sa iti expui puncte de vedere, sa critici sau sa lauzi .

Am pornit pe un subdomeniu GRATUIT pentru a testa succesul blogului, iar in masura in care o sa creasca destul de bine in numar de vizite si like-uri o sa il trec pe un domeniu platit.

Eu am gandit acest blog ca pe unul generalist, o sa scriu despre ce ma taie capul, despre evenimente, politica, cultura afaceri, dar cel mai mult o sa ma bazez pe partea motivationala, pentru ca vad atat de necesar ca oricare din noi sa fim motivati zi de zi pentru a ajunge acolo unde ne dorim.



O sa impartasesc experientele mele cu voi, o sa va recomand produse pe care o sa le testez, evenimente la care particip si multe altele.

Despre Mine

Ma numesc Axinia Marius Adrian, locuiesc la 10 km de orasul Targoviste, am un job la o institutie publica, imi plac noile provocari asa cum este si acest blog, am foarte multi prieteni, sunt sociabil, leg foarte usor prietenii si sunt deschis la orice discutii care nu ma depasesc, imi place sa fiu informat si ma informez in fiecare zi tocmai pentru faptul ca nu doresc sa ma aflu intr-un cerc de prieteni, cunostinte, colegi care abordeaza un subiect iar eu sa fiu pe dinafara.

Imi place foarte mut sa studiez marketing si management, pot spune ca am citite in jur de 20.000 de pagini din aceasta categorie ( in special colectia CAPITAL ) si nu ezit sa savurez orice e-book de pe internet care mi se pare interesant si cred ca pot folosi informatiile citite.

Am urmat cursuri de pregatire in domeniul afacerilor de o mai mare amploare dupa cum urmeaza :

Cursul nr. 1 - Managementul Afacerilor ( o sa atasez si diploma in curand )
Cursul nr. 2 - Comunicarea in Afaceri ( o sa atasez si diploma in curand )
Cursul nr. 3 - Negocierea in Afaceri ( o sa atasez si diploma in curand ) 
Cursul nr. 4 - Statistica ( atat de necesara in afaceri ) ( o sa atasez si diploma in curand ) 
plus alte cursuri de mai mica amploare .

Sper ca te-am convins sa imi urmaresti blogul sau sper ca o sa te convingi singur ca merita, chiar daca nu ai o afacere aceste informatii iti vor fi de folos pentru viata de zi cu zi ! 

Pentru viitor imi doresc sa imi deschid o afacere, probabil ca o sa mai dureze ceva timp dar imi doresc foarte mult sa lucrez pentru mine, sa stiu ca imi dau sufletul pentru afacerea mea, despre asta o sa cititi voi in articolele viitoare de pe blog.

Mai lucrez la site-ul DeDambovita.net care a fost pornit tot din dorinta unei noi provocari !


Ma bucur ca ai intrat sa citesti cateva lucruri despre mine, acum te las sa descoperi si articolele !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează, părerea ta contează...