luni, 28 iulie 2014

Internetul, intre siguranta si succes financiar !

Stim cu totii ca tehnologia se schimba zilnic, tot mai repede iar daca incercam sa tinem pasul cu aceste schimbari e ca si cum am inota impotriva curentului. Vom avansa foarte putin dar vom irosi timpul fara folos. 
E ca si cum ti-ai cumpara astazi un telefon nou, de ultima generatie iar peste o luna vrei sa fie acelas telefon de top dar probabil ca intr-o luna au mai aparut inca 5 -10 telefoane mai destepte ca ale tale .
Atunci cand lucrurile par a ne depasi cu rapiditate , unii din noi se pot simti in siguranta daca se concentreaza doar asupra lucrurilor pe care le cunosc, pot sa se multumeasca cu
ceea ce au deja si se pot simti chiar confortabil, fara sa realizeze ca sunt prizonierii unei rutine. Ei chiar ignora puterea internetului si il numesc " o fantezie trecatoare " ce nu va dura. Oportunitatile pare sa treaca pe langa ei in timp ce se simt bine cu ce au si cum sunt in momentul de fata, incep sa dezvolte un sentiment de securitate, mai ales cand lucreaza pentru altcineva, sunt siguri ca pozitia pe care o ocupa e nu mai a lor si nu o poate lua nimeni, niciodata.
Acesti oameni ignora faptul ca altii in jurul lor isi pierd slujbele sau sunt prost platiti , ei nu inteleg ca ca exact acei oameni care ii fac sa se simta in siguranta si le platesc salariile sunt cei care pot sa le " traga presul " si ca de maine ii pot lasa fara asa-zisa siguranta pe care cred ca o au. Acesti oameni care se bazeaza pe siguranta locului de munca, nu inteleg ca cei care ii platesc imbratiseaza noile tehnologii si ajung deseori sa ii inlocuiasca pe acestia cu calculatoare sau automatisme ce pot face mult mai multe lucruri in timp mai scurt si cu costuri mai ieftine.
Exista o cantitate de informatii si noi cunostinte ca se dezvolta zilnic, in cel mai rapid mod posibil dar dupa cum stim asa cum a fost de cand e lumea si pamantul, nu trebuie sa le stim pe toate pentru a avea succes.
Oamenii de succes stiu asta deja si deseori se asociaza si se imprietensc cu expertii de care au ei nevoie iar in acest fel le sta la indemana orice fel de informatie de care au nevoie.
Cel mai important lucru este ca nu trebuie sa angajati un expert pentru a va ajuta sa va imbunatatiti situatia financiara, expertii s-ar putea sa vina la voi pentru ca v-ati exprimat dorinta sau vad in voi o ambitie sincera si nemarginita sau ca poate detineti unul din cele mai importante bunuri necesare in afaceri : capacitatea de a invata !


Cam atat pentru astazi, daca e nevoie mai citeste odata artiolul si da-l mai departe pe Facebook, da un like paginii mele si vei fi la curent cu urmatoarele articole.

Cu respect,
Axinia Marius Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează, părerea ta contează...